Calamiteiten schoonmaak

Altijd naar wens

Calamiteiten schoonmaak vindt plaats na verschillende, soms droevige gebeurtenissen. Dit kan gaan om het overlijden van een persoon, het verliezen van de inboedel bij brand, een ondergelopen kelder na een hevige regenbui of stormschade door het omvallen van een boom. Bij een calamiteiten schoonmaak is er vaak sprake van acute schoonmaak. Wij zorgen ervoor dat we snel ter plaatse zijn en spoedig kunnen starten met de werkzaamheden zodat de ruimte snel weer gebruikt kan worden. Voor verschillende calamiteiten kunt u bij ons terecht: 

Schade: Schade kan onder andere ontstaan door brand, water of storm. Brandschade is vaak een emotionele gebeurtenis. Vaak zijn veel van uw geliefde spullen door deze schade verloren gegaan. Wij gaan zeer zorgvuldig om met het opruimen van beschadigde ruimtes en voorwerpen. Waterschade als gevolg van hevige regenbuien komt gelukkig niet zeer vaak voor in Nederland maar neemt de laatste jaren wel toe. Wij zorgen ervoor dat de ruimte weer als nieuw wordt hersteld. Bij schade door storm aan uw woning of bedrijfspand neem dan snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij herstellen alle schades zorgvuldig en met goed resultaat. 

 – Trauma reiniging: Trauma reiniging is schoonmaak na het overlijden van een persoon. Vaak is het lichaam al verwijderd door een lijkschouwer of begrafenisondernemer. 

 – Schoonmaak plaats delict: het schoonmaken van een plaats delict is een specialistische taak die wij zeer nauwkeurig uitvoeren. Het reinigingsproces zelf en het afvoeren van bewijsmateriaal is een specialistische taak. 

 – Reiniging en desinfectie bij besmetting virus: Bij bijvoorbeeld een uitbraak van de MRSA bacterie of een virus kunt u ons inschakelen voor het specialistisch reinigen van de besmette locaties. Wij zorgen voor een grondige en deskundige reiniging van de aangedane ruimtes.