Diensten

Wij als WS-Diensten blinken uit in samenwerking en snel schakelen. Wij geloven dat een goede samenwerking de sleutel is om tot succes te komen. Om deze reden gaan we met u in gesprek over uw wensen en bespreken we met u hoe we dit kunnen gaan realiseren. Onze werknemers zijn gedreven, gemotiveerd en streven naar een goed eindresultaat. 

Voor eigenlijk alles met betrekking tot schoonmaak kunt u bij ons terecht, maar wij leveren ook meer diensten. Wij realiseren uiteenlopende projecten, zoals het onderhouden van een keet tot de schoonmaak voor opleveringen en van het opruimen van puin door bouwopruimers tot het wassen van glazen. Dit is allemaal mogelijk door een basis van samenwerking en snel schakelen. Samen met u zorgen we dat uw gewenste doel wordt behaald. Bent u benieuwd naar meer informatie over de diensten die wij aanbieden of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

De aanvulling op uw werk

Catering

De afsluiting vieren voor de Bouwvak of de afronding van een bouwproject? Het is een mooie blijk van waardering om een lange periode van hard werken feestelijk af te sluiten met uw personeel. Een goede maaltijd met een lekker biertje misstaat natuurlijk niet. Op een vast tijdstip eten en zorgen dat er voldoende eten beschikbaar is kan moeilijk te plannen zijn. Daar wilt u niet te veel voor regelen. Toch een ambachtelijke maaltijd serveren? Wij zorgen voor een heerlijk uitgebreid buffet op de gewenste locatie.  

– Levering van al het serviesgoed. 

– Uitsluitend verse ingrediënten. 

– Gratis levering op iedere locatie in heel Nederland. 

– Wij halen de volgende dag alles op en doen de afwas!