Over ons

 

Projecten       Offerte

Wij geloven dat een schone, nette omgeving essentieel is op elke plek, voor iedereen. Een nieuw kantoor? Het begint pas écht als dit schoon en netjes is opgeleverd. Een evenement? Ook dan is een schone omgeving voor uw gasten en iedereen die hier aan het werk is essentieel. Daarnaast helpen wij u graag bij het renoveren van wooncomplexen en het opleveren van nieuwe woningen.

WS-diensten begon in 2009 als eenmanszaak gespecialiseerd in schoonmaak. Al snel ontwikkelden we ons tot een middelgroot bedrijf en verzorgen we keetonderhoud, bouwopruimers, bouwsupport, glasbewassing, catering, opleveringsschoonmaak en calamiteitenschoonmaak. Onze klanten omschrijven ons als betrouwbaar en betrokken en waarderen de hoge kwaliteit die we afleveren. Wij bespreken samen met u wat uw wensen zijn en schakelen vervolgens snel om dit naar uw zin uit te voeren.

In de afgelopen tien jaar hebben wij onszelf bewezen als betrouwbare partner in de bouwsector. Binnen deze sector hebben wij een groot netwerk opgebouwd en wij leveren naast schoonmaak ook vakkundig bouwpersoneel, zoals timmerlieden, stukadoors, handymans, elektromonteurs, metselaars, beton en betonkistingswerkers en tegelzetters

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

 

Wanneer wij de kans krijgen om als bedrijf ook op sociaal gebied iets te kunnen betekenen, grijpen wij deze met beide handen aan. Daarom werken wij met ‘social return’ trajecten, waarbij wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek bieden.
 

Wij zijn inmiddels ervaren in het inzetten van mensen die langdurige werkeloos zijn geweest en vinden het geweldig om te zien dat dit vaak enorm gemotiveerde, hard werkende arbeidskrachten zijn. Wanneer u hier meer over wilt weten kun u contact met ons opnemen en vertellen we u er graag meer over.

 

Contact

Meer informatie? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

 

Offerte aanvragen