WS-DIENSTEN

Over ons

WS-Diensten is in 2009 begonnen als eenmanszaak gespecialiseerd in schoonmaak. Inmiddels is het bedrijf niet meer alleen een schoonmaak bedrijf te noemen. Al geruime tijd is WS-Diensten uitgegroeid tot een bedrijf dat ook keetonderhoud, bouwopruimers, bouwsupport, glasbewassing, catering, opleveringsschoonmaak en calamiteitenschoonmaak aanbiedt.

Wij als bedrijf zijn van mening dat het essentieel is voor iedere plek om schoon en netjes te zijn. Wij zijn een betrouwbaar bedrijf en worden door onze klanten ook zo ervaren en omschreven. We leveren een hoge kwaliteit en zijn betrokken bij de werkzaamheden en het resultaat. We zorgen ervoor dat uw wensen worden uitgevoerd en het eindresultaat van goede kwaliteit is.

WS-DIENSTEN
‘Social return’ trajecten

Wij vinden het belangrijk om iedereen op de arbeidsmarkt een kans te geven. Om deze reden bieden wij ‘social retrun’ trajecten aan.

Hiermee kunnen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek aanbieden. Ons bedrijf is ervaren in het inzetten van werknemers die gedurende langere tijd werkeloos zijn geweest. We hebben gemerkt dat deze arbeidskrachten vaak de meest hardwerkende en gemotiveerde medewerkers zijn en dat ze waarde toevoegen aan onze teams. Mocht u geinteresseerd zijn in dit traject, neem gerust contact met ons op zodat wij u hier meer over kunnen vertellen. 

VERANTWOORD ONDERNEMEN

Wanneer wij de kans krijgen om als bedrijf ook op sociaal gebied iets te kunnen betekenen, grijpen wij deze met beide handen aan.